oprema za gore in stene - Planinski vestnik

Poti na Menino in na Bibo planino. Hrib za nekaj ... tej cesti pelje pot spominov na Bibo planino (približno. 4 km) in ... PD Brežice, Vojko Dobrila - OPD. Koper ...

oprema za gore in stene - Planinski vestnik - Sorodni dokumenti

oprema za gore in stene - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2000_06.pdf

Poti na Menino in na Bibo planino. Hrib za nekaj ... tej cesti pelje pot spominov na Bibo planino (približno. 4 km) in ... PD Brežice, Vojko Dobrila - OPD. Koper ...

Množični pohodi Steve House Stol Samarske stene - Planinski vestnik

https://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2012_06.pdf

Tekaška kapa z zaščito ... Na razpotju na sedelcu desna steza ... Steza poteka večinoma po lepem gozdu, vzponi in spusti niso tako izraziti, zato je hoja lažja.

med platnicami skrite gore - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1993_10.pdf

Moj Korotan. 443. Kopališče ob Krnskem jezeru ... uravnavi pri Domu planincev v Logarski dolini dva in pol metra ... druga slovenska planinska stavba - koča na.

gore brez politike - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1996_01.pdf

Foto: Vanja Furlan. Planinski vestnik izdaja Planinska zveza Slovenije, 61000 Ljubljana, Dvoržakova ulica 9, p, p. 215. Revija izhaja vsak mesec.

gore vzhajajočega sonca - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1990_03.pdf

Ljubljane, Lesnina iz Ljubljane, Slo- venijašport iz Ljubljane, Šentvid pri. Stični ... bodo začeli akcijo »Posteljnina v nahrbt niku«. Nočnina za planinca, ki bo pri.

noč v kraterju nekoč najvišje gore - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1990_03.pdf

se potegovali za najvišjo funkcijo v PZS, v Planinskem ... kovosti opisanega gorovja in da kot an gel varuh bedi nad ... Kreti, Krfu, Samosu, Rodosu, Cipru, Kor.

Gore vidimo, slišimo, čutimo - Planinski vestnik

https://planinskivestnik.com/files/File/PV_2012_11.pdf

30 nov 2012 ... Krim, ki sem ga gledal vsak dan, takrat ... izziv naj bi bil kopasti Krim za neumno glavo, polno ... hribi, vendar se jih zaenkrat resneje lotevajo le ...

planinske koče obremenjujejo gore - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1998_10.pdf

GORSKI OBISKOVALCI LAHKO POMAGAMO OHRANITI OGROŽENE ŽIVALI. PLANINCI - SO-BITJA V ... čoln na pristan, so bili že vsi zbrani, tudi dekleti, ki sta se mi odtihotapili mimo. ... ze pri Gorski reševalni službi Slo venije in Uprave ...

kugyjeve gore, cvetje in glasba - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1988_12.pdf

pod Skuto zadnja leta berem samo vabila ... da bi zavarovali Triglavski ledenik kot ... ledenik. Toda osnutek odloka o razglasitvi narav nih spomenikov TNP so ...

zakaj ljudje sploh hodijo v gore - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2000_078.pdf

so bili še Ciril Tovšak (PD Jakob Aljaž), Elizabeta ... darja bodo Davo Karničar, Tadej Golob in Urban Go lob. ... Andrej Karničar, dolgoletni oskrbnik Češke koče.

muhaste nebeško lepe nebeške gore - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2000_12.pdf

svojo prvo očnico, zaprisežen gornik in dejaven aktivist slovenske ... Magdalene in Dragov dom na Homu stojita v naselju Matke ob srednjem toku Kolje.

vsako leto najmanj en izlet v gore jugoslavije - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1986_09.pdf

berk, Stari grad, llova gora, Polževo (Sv. Duh) in na Kuclju, drugi žigi pa bodo na ... fotografska kamera. A samo najlepše med najlepšimi so zbrane v tej knjigi - ...

Matevž Lenarčič Neda Podergajs Gore in zdravje ... - Planinski vestnik

https://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2013_04.pdf

21 apr 2013 ... različnih zahtevnosti: dostop v osrčje Kamniških planin (Koželjeva pot ... 37 Zasavska sveta gora, iz Zagorja ... 39 Zasavska sveta gora, s Save.

Bivaki Tadej Golob Gore nad Rožem, Monte Rosa - Planinski vestnik

https://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2010_07.pdf

2 jul 2010 ... Pa lahko noč v kakem od bivakov, če vas bo pot v prihajajoči glavni sezoni zanesla tudi v te kraje! ... avtomobilistične in motoristične športe Grand Prix, kot urednik ... Od obeh koč so najbolj priljubljene ture na skupino vrhov ...

Slovenski planinski muzej Janko Humar Soteska ... - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/_PV_2010_08.pdf

2 avg 2010 ... GORE NAD MORJEM. 29 Peklenski krog v nebesih na zemlji. Velebitske zgodbe ... 34 Slikoviti otoki na jugu Italije. Liparski otoki. Peter Soklič.

25 000 Planinski vodnik DOLENJSKA, BELA ... - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/_PV_2016_11.pdf

radi lažje in označene planinske poti. Sega od Ljubljanske kotline do Kolpe, na. Notranjsko meji z visokima planotama Krima in Blok, na severu in vzhodu pa.

Planinski zemljevidi Pogovor s pilotoma ... - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2011_12.pdf

5 dec 2011 ... zemljevid, se zanesli na svoj nos in z lastno ... (Vojvodina Kranjska in Istra s Slovensko ... et Histriae (Zemljevid vojvodine Kranjske s Slovensko ...

VESTNIK Endemično cvetje slovenskih gora ... - Planinski vestnik

https://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_2014_09.pdf

nastala Razširjena Slovenska planinska pot, ki obišče cilje po vsej Sloveniji, od najtežje ... Kot endemit, tudi kot vrsta s klasičnim nahajališčem v Sloveniji -.

planinski vodnik - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1997_05.pdf

Žogico je vrnil predsednik PD Ljubljana Matica Marjan. Oblak, ki je povedal, da »ni res, da hočemo razbijati delo PZS, saj ga razbija državni zakon o gostinstvu;.

planinski vestn1k 5 - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1976_05.pdf

izšla izjemno lepa, razkošna publikacija, posvečena gozdu na naših tleh. ... se naložili, plačali pa brž ugotovili po sopotnikih, da so kočije namenjene očarljivim.

PLANINSKI VESTNIl< 10 - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1975_10.pdf

kurzije iz leta 1833, med drugimi na Kamniško sedlo, Črno prst in Čaven. ... Vreme se mu je zdelo preveč nezanesljivo in je 1. avgusta lepo na suhem v Srpenici ...

plaimim s ki vestnik - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1978_03.pdf

Prav ti hribi so me kot gimnazijca zvabili in priklenili na naravo. Osupnila me ... Grintovčeva piramida in nazobčana Kočna sta se zlili v eno, Skuta je s strmih sten.

plaimi1x1s ki vestnik - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1979_10.pdf

Bistrica Janko Lapajne in Franc Podlipnik. ... Ljubljanske mlekarne — Železnina Boh. Bistrica, posojilo materiala; ... in Bohinjska Bistrica namenili po 10 000 din.

tehnični detajli zunanje stene fasade notranje stene nosilci stebri ...

http://www.peg-online.net/tehnicna-brosura

STEBRI MEDETAŽNA KONSTRUKCIJA BALKON TERASA STREHA OKNA VRATA ... Osnova so leseni stebri različnih dimenzij in oblik, v primeru večjih ...

tehnični detajli zunanje stene fasade notranje stene ... - PEG ONLINE

http://www.peg-online.net/tehnicna-brosura

MEDETAŽNA KONSTRUKCIJA BALKON TERASA STREHA VRATA FASADA ... prezračevana fasada: lesena, kovinska, kamnita, iz umetnih mas … ... detajl za pasivno hišo, ki je bil računsko preverjen na Gradbenem inštitutu v Ljubljani.

PLANINSKI VESTNIK 7

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1973_07.pdf

22 jul 1973 ... Družinska smer v Z steni Aniča Kuka (III), Mojca in Nejc Zaplotnik, 27. ... privatni »inventar« vsakega planinca, ki se misli z gore tudi vrniti in se ...

B J PLANINSKI VESTNIK

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1969_07.pdf

pod Senčno dolino, nad katero je Osojni hrib ali vrh s ... zagledal jato opic, ki se bo vrešče pognala po ... Namesto opic pa sem zaslišal prijatelja, ki me je dramil ...

planinski vestnik 3

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1980_03.pdf

Zdi se mi pa, da je »P—P« pot vendarle slovenska planinska vezna pot, mogli ... Tudi prvi znani zemljevid, ki ga je napravil Florjančič, pozna v našem pogorju ...

PLANINSKI VESTNIK 11

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1975_11.pdf

Proizvodni program sadnih sokov. FRUPI obsega: jabolčni sok, borovničev cocktail, ribezov cocktail. SLOVI N. Ljubljana, Frankopanska 18. PINGO. NA IZLETIH.

PLANINSKI VESTNIK tt

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1953_11.pdf

kulozne lige, Svete vojske, kuratorrja študijske knjižnice, končno ... nika, če jih šele onkraj Laz ali Jevnice poterja za vozni listek. ... majhna, pokrita gondola z dvema sedežema, ki služi največ šolar- ... tarica vam pove hišni red: »Vstajamo z dnevom, legamo z nočjo, luči namreč ... gosto je držala pot na Višarje mimo.

Planinski vestnik

https://planinskivestnik.com/javno/vsebina/pv_2017_14.pdf

knjigo Ožarjeni kamen, ki je bila med gorniki zelo to- plo sprejeta. V njej se Knez kaže v drugačni luči, kot ga alpinisti sicer poznajo. V njej spoznamo Frančka,.

PLANINSKI „ VESTNIK „2

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1980_08.pdf

vezne in točkovne poti. 382. Pavle Šegula. Stegovnik in njegovi sosedje. 384. Erna Meško. Na Stanovščak in Cerovec. 390. Andrej Štremfelj Noči in dnevi. 393.

Piz Boe - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/arhiv_pdf_pv_2006_04.pdf

25 apr 2006 ... v slapovih pretakal po grapah s Pr{ivca in kljub relativni majhnosti ruval skale na svoji poti. V ne tako oddaljeni preteklosti je obstajal dogodek, ...

PLANINSKI VESTNIK 5

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1977_05.pdf

Pozabljal pa je pri tem, koliko resničnih ... Vsa njegova poezija ne glede na to, koliko je prepo- ... pred tridesetimi leti le kakih pet — šest metrov proč dogajalo vse nekaj drugega, se mi ... si mislim, v tem pa mi skladovnica drv zastavi pot. ... zdravnik Jožef Kubik, Jan Loson, Viešek Lipinski, Žiga Krzechki, Januš Majer, Jurek.

I til H l ^ B l - Planinski vestnik

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1983_02.pdf

90-letnici. 53. Gregor Klančnik. Klen je narod, ki ga gore utrjujejo. 58. Ingeborg VVaschl,. Med mladino je vedno dovolj. Boštjan Lajovic zanimanja za gorski svet.

i PLANINSKI VESTNIK

http://www.planinskivestnik.com/files/File/PV_1968_09.pdf

Pavel Kunaver. 420. PRIČAKOVANJE IN DOŽIVETJE. Jože Mihelič. 425. NA RASTISCU SPLOSNEGA KAZALA PV ZA SEDMO. DESETLETJE (1961-1970).